Hema

IMG_5065

Hema Strobing stick in 02 en 03

IMG_5082

Linksboven 02, rechtsonder 03

IMG_7935

Hema highlight kwast nummer 312

Deze gebruik ik niet voor highlight, daar vind ik de kwast te stevig voor. Maar: hij is voor mij echt perfect voor het afpoederen van concealer onder mijn ogen. De haren zijn ook superzacht, dat is fijn voor de gevoelige huid onder je ogen. Als je bij de Hema bent, voel even aan de haren, ik weet zeker dat je het een fijne kwast zult vinden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s